Istatistikler | Toplam 17 kayıtlı kullanıcımız var Son kaydolan kullanıcımız: McSaRi16
Kullanıcılarımız toplam 136 mesaj attılar bunda 103 konu
|
|
| MÜFETTİŞ | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
dj mubadala Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 24/08/09 Yaş : 30 Nerden : Gaziler /// 21
| Konu: MÜFETTİŞ Perş. Ağus. 27, 2009 11:40 am | |
| Bir müfettiş bir okulu teftişe gittiğinde 2. sınıflardan birine girmiş; oturmuş masaya ve sınıf defterini felan kontrol ettikten sonra şöyle bi sınıfı süzmüş. Arka sıralardan bir öğrenciyi kaldırarak: 'Evladım Türk alfabesinde kaç harf vardır' demiş. Çocuk : '25 efendim' demiş. Müfettiş şaşırmış; 'Say bakayım' demiş. Çocuk; B,C,Ç,D,G,Ğ,H,I,İ,J,K,L,M,N,O,Ö,P,R,S,Ş,T,Ü,V,Y,Z ve 4 harfi eksik söylemiş. Bu sırada bir başka öğrenci kalkarak: "Hocam o fenerbahçelidir U-E-F-A harflerini bilmez" demiş... | |
| | | DJ HÜSAM Moderatör
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 24/08/09 Yaş : 29 Nerden : Gaziler /// 21
| Konu: Geri: MÜFETTİŞ Perş. Ağus. 27, 2009 11:46 am | |
| - dj hüsam demiş ki:
- Bir müfettiş bir okulu teftişe gittiğinde 2. sınıflardan birine girmiş; oturmuş masaya ve sınıf defterini felan kontrol ettikten sonra şöyle bi sınıfı süzmüş. Arka sıralardan bir öğrenciyi kaldırarak:
'Evladım Türk alfabesinde kaç harf vardır' demiş. Çocuk : '25 efendim' demiş. Müfettiş şaşırmış; 'Say bakayım' demiş. Çocuk; B,C,Ç,D,G,Ğ,H,I,İ,J,K,L,M,N,O,Ö,P,R,S,Ş,T,Ü,V,Y,Z ve 4 harfi eksik söylemiş. Bu sırada bir başka öğrenci kalkarak: "Hocam o galatasaraylıdır U-E-F-A harflerini bilmez" demiş...
| |
| | | dj mubadala Deneme Mod
| Konu: müfettiş Perş. Ağus. 27, 2009 11:48 am | |
| U.E.F.A kupasını kalırdık ya sizlere yetmezmi ???? dj HÜSAm | |
| | | ßy Remix Administratör
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 22/08/09 Yaş : 30 Nerden : Gaziler /// 21
| Konu: Geri: MÜFETTİŞ Perş. Ağus. 27, 2009 11:49 am | |
| | |
| | | dj mubadala Deneme Mod
| Konu: müfettiş Perş. Ağus. 27, 2009 11:50 am | |